Oglasi

Lino Červar novi predsjednik udruge trenera HRS-a

Na izbornoj Skupštini Udruge trenera Hrvatskog rukometnog saveza, za novog predsjednika s četverogodišnjim mandatom izabran je izbornik hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije, Lino Červar.

“Hrvatsku trenersku struku treba reaktivirati i vratiti joj poštovanje. Posebno trenerima u malim sredinama koji dugi niz godina rade s mladim igračima. Ti treneri trebaju dobiti poboljšane financijske uvjete, odnosno svi zajedno moramo pronaći način kako da ih dodatno educiramo. Rukomet kao sport kolektivni je i nedjeljiv dio odgoja, obrazovanja i kulture. Jako je bitno da podižemo kvalitetu i masovnost muškog i ženskog rukometa kroz suvremeniju strategiju razvoja. Također, iznimno je bitno ostvariti suradnju na svim razinama, od trenera nacionalnih selekcija, klupskih trenera, regionalnih instruktora, voditelja kampova, trenerskih seminara, pa do suradnje s Kineziološkim fakultetima u Zagrebu i Splitu, odnosno s Hrvatskim olimpijskim odborom i Središnjim državnim uredom za šport,” istaknuo je novi predsjednik Udruge trenera, Lino Červar.

Za dopredsjednicu Udruge trenera jednoglasno je izabrana Lidija Bojić – Ćaćić, a novi članovi Upravnog odbora su Dinko Vuleta, Nikola Foretić, Vlado Šola, Ingrid Sau, Hrvoje Horvat, Adrijana Prosenjak, Nenad Šoštarić, Davor Rokavec i Goran Mrđen.

Oglasi

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: